BU SİTEDE SADECE TURKCELL SÜPER LİG MAÇLARI YAYINLANMAKTADIR.

Justin Sorunu

Sayın ziyaretçilerimiz bildiğiniz gibi Justin tv engelli olduğu için maçları izlerken hata veriyordu.Onun çözümünü daha önceki yazılarda anlatmıştık.


Bu hatadan sonra Justin tv artık şu şekilde bir hata da vermeye başladı;

Bu hatanın sebebi Justin.tv sitesinin bizim ülkemizden yayın başına maksimum 1000 izleyiciye izin vermesidir. Bu ayarlar ile justin sitesinden hangi ülkede olduğumuzu gizlemiş olacağız ve yayınları hata mesajı almadan seyredebileceğiz.Bu hatayı alan ziyaretçilerimiz için İnternet Explorer için çözüm yolunu altta anlatıyoruz;

Internet Explorer kullanıcıları;

Öncelikle İnternet Explorer kullanan ziyaretçilerimiz Buraya Tıklayarak
programı indirsinler. Programı indirdikten sonra rarlı dosyadan çıkartın ve programı açın, programı açtıktan sonra İnternet explorer otomatik olarak bir süre sonra açılacaktır. Resimde gördüğünüz "Feedback" tuşuna basarak İp adresinizin değişmesini sağlamış olacağız..





İKİNCİ YOL;

Yukarıda verilen program yerine ayarları bir kereliğine elle yapmak isteyen arkadaşlar için çözüm yoludur. Bu ayarlamalar ile bilgisayarımızın proxy ayarlarını değiştiriyoruz. Tamamen güvenlidir.
1.Öncelikle bir İnternet explorer sayfası açın.

2. Açılan sayfada yukarıda Araçlar, sonra internet seçeneklerine tıklayın.Resimlerin üzerine tıklayarak büyütebilirsiniz.

3.Açılan pencereden bağlantıları tıklayın ve hemen pencere altındaki YEREL AĞ AYARLARI'na girin.


4. Yerel ağınız için bir proxy sunucusunu kullanın kutucuğu seçtikten sonra adres kutucuğuna 69.13.197.165 B.Nok. 80 yazın. Ayrıca Yerel adresler için proxy sunucusunu atla kutucuğunu seçili hale getirin ve tamamı tıklayın. Böylelikle proxy ayarlarını aktif etmiş oluyorsunuz.

Bu ayarlar ile maçları seyrederken hangi ülkeden bağlandığımız belli olmadığı için hem maçları seyrederken uyarı almayacaksınız hem de gizliliğinizi korumuş olacaksınız.

Firefox Kullanıcıları;
Firefox Kullanıcıları;Mozilla Firefox'la ile izlemek için indirdiğimiz "ultrasurf 9.5" programını açıyoruz. Sonrasında Mozilla Firefox penceresi açarak " Araçlar/Seçenekler/Gelişmiş/Ağ/Ayarlar açılan pencerede " Vekil sunucu ayarları " seçili olacak, ardından, HTTP vekil sunucusu: Buraya 127.0.0.1 yazıyoruz. Port: Buraya da 9666. Son olarak da: Tüm iletişim kuralları için bu vekil sunucuyu kullan diyoruz .(yani bu seçenek de işaretli olacak).Bu ayarları belirtildiği gibi uygularsanız maçları izlerken sorun yaşamayacaksınız. İyi seyirler dileriz.

Tribün TV

0 yorum:

Yorum Gönder

2009 OnlineTaraftar - Powered by Blogger
Blogger Templates by Deluxe Templates
Wordpress theme by Dirty Blue